Post by credriophagare on Feb 12, 2022 15:39:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Falcon Squad: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Falcon Squad: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Falcon Squad: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Dobra gra i jest bardzo interaktywna. Zarób dużo pieniędzy i wydaj na ulepszanie swojego statku.
Naprawdę lubię tę grę, ale myślę, że zdobycie złota zajmuje dużo czasu. jak o wiele za długo… Aktualizacja muzyki 7/21 jest niesamowita i relaksująca. wciąż trochę trudno zdobyć złoto, ale nadal kocham tę grę. tak, rozumiem, że gra i zdobywanie złota działają. Po prostu czuję, że niezwykle trudno jest zdobyć złoto w klejnotach. zajmuje to zbyt dużo czasu i naprawdę mam na myśli nadmierną ilość czasu gry, aby wykonać dowolny rodzaj ulepszeń po osiągnięciu pewnego poziomu.
Świetna gra. Podobał mi się ten statek kosmiczny 🚀🚀 bitwa.
Fajna nawet
To jest prawie jak oryginalna galaga, tylko trochę więcej grafiki niesamowitej gry.
Serwer jest okropny!!! Zaktualizowano wcześniej tego dnia i nadal ma swoje problemy w trybie próbnym i nie ma wydarzenia świątecznego, o którym mowa w aktualizacji!
Trochę za dużo skrzyń, kart i tym podobnych rzeczy. Główna gra jest jednak nadal bardzo przyjemna.
Dobra gra jst zajmuje dużo czasu, aby twoje samoloty były mocne, a także inne samoloty. Zaktualizowałem grę aplikacji kilka razy i nw nie mogę uaktualnić moich samolotów w trybie offline, które nie mogą zostać naprawione
Zaczyna się naprawdę łatwo i na początku dostajesz dużo darmowych rzeczy. Następnie wyjmij kartę kredytową, jeśli chcesz robić postępy w grze w rozsądnym tempie. Ulepszenia statków dużo cię kosztują. Musisz kupić statki i klejnoty, aby zaktualizować swoje statki. 2 różne zakupy w aplikacji, aby ulepszyć statek. Jedno nie jest dobre bez drugiego. Przeczytałem ocenę jednego gościa i przyznał, że zainwestował w tę grę 5 250,00. Przygotuj się, że ta gra może być bardzo uzależniająca, dlatego zakupy w aplikacji mogą być bardzo drogie.
Falcon Squad: Galaxy Attack Arkade ffi
Na początku było fajnie, było wyzwaniem i po prostu super. Potem kwestia pieniędzy stała się rzeczą i idk z wami wszystkimi, ale nie zamierzam wydawać pieniędzy na grę, która po prostu się zepsuje. Poza tym zawsze staram się zdobyć trzy gwiazdki na wszystkich poziomach, ale na niektórych poziomach, bez względu na to, czy zostaniesz trafiony, czy nie i zabijesz wszystkie robaki i statki, po prostu nie możesz zdobyć trzech gwiazdek. Co nie jest sprawiedliwe.
Świetny sposób na zabicie czasu. Na razie dobra gra. Świetna gra, jeśli jej nie ulepszą. Dodatkowo potrzebuje więcej darmowych rzeczy. Wiemy, że trzeba zarabiać. Ale daj nam lepsze darmowe rzeczy.
World of Tanks Blitz Strateške igre cipr
Dobra gra, ale droga.
kupiłem 2x Świetna oferta i nie dostałem nagrody... straciłem pieniądze kupiłem 2x Świetna oferta i nie odebrałem prezentu... straciłem pieniądze
Gra ma grafikę 10/10 i prawie żadnych reklam. Rozgrywka przypomina każdą strzelankę z kosmitami, ale bardziej przypomina rozgrywkę z 2021 roku. Ta gra jest również 2D i tego typu gry są moimi ulubionymi. Naprawdę czujesz się zanurzony, gdy przechodzisz przez poziomy. Ogólnie gra jest niesamowita, ale powinien być jeszcze jeden tryb, wieloosobowy: kiedy możesz połączyć się online i rywalizować ze znajomymi, aby zobaczyć, kto przetrwa najdłużej.
Zgadzam się z wieloma. Czas spędzony na zwiększaniu poziomów bez wydawania pieniędzy jest absurdalny. Gram ponad rok. Przy 2 szczęśliwych obrotach koła dziennie, czyli 730 obrotach. Nigdy nie otrzymałem nagrody w wysokości 100 tys. Tylko 12 miejsc na kole... Ty obliczasz. Komunikat o błędzie wideo „reklamy są niedostępne” doprowadza mnie do szału! Wystarczająco źle było, że ograniczają nagrody reklamowe po określonej ilości/dzień przed usterką, ale teraz dostajemy jeszcze mniej. Szukasz innych opcji. Brak odpowiedzi na e-maile. nie rób dużo fb.
Plac i graj, albo sie wk*aj
PVP to żart! Zabiję wszystko, co się da, a i tak stracę o 2000 punktów. Gram tylko po to, aby wykonać codzienne wyzwania. Szkoda, że nie musiałem, ale potrzebuję gotówki na ulepszenie moich statków. Poziomy są fajne, ale przydałoby się więcej wariancji. Lubię tę grę, tylko chciałbym, aby PVP nie było tanie.
Galaxy Force: Alien Shooter Arkadne igre xgiv
kiedy już wymyślisz ulepszenia i tym podobne, jest całkiem nieźle. kiedy wydajesz monety itp., Chciałbym, aby pojawił się monit „czy na pewno”. poza tym mi się podoba. oldskulowa grafika i prostota. nadal dobrze, jeśli niczego nie kupisz. Zdałem sobie sprawę, że kiedy wejdziesz na wyższy poziom, trudno jest robić rzeczy bez wydawania pieniędzy... Uaktualnienia stają się trudniejsze do uzyskania... A filmy, które możesz obejrzeć, aby uzyskać rzeczy potrzebne do ulepszenia, powodzenia w zdobyciu czegokolwiek wartości.
Oceniono tę grę po raz trzeci na 1 gwiazdkę. Grałeś w tę grę przez jakiś czas i wydałeś pieniądze, aby iść dalej i być konkurencyjnym. Deweloperzy zasadniczo obniżyli siłę wszystkich zakupionych przedmiotów i sprawili, że zdobywanie nagród jest bardzo BARDZO TRUDNE. Krawędź odejścia od gry, ponieważ bardzo mi się podobało, aby chcieć zapłacić i nadal grać.
Gra mega dobra.
add jest tak późno, aby przynieść krzyżyk
Robię to po raz trzeci, ponieważ ludzie, którzy stworzyli tę grę, odpowiadają, wysyłając wiadomość od bota: „Daj nam znać, co możemy zrobić, aby ulepszyć”. Cóż, ludzie stojący za tą grą najwyraźniej nie dbają o to, że ta gra jest do bani i próbują zdzierać graczy z absurdalnie trudnymi poziomami (nawet na normalnym), przecenionymi przedmiotami, specjalnymi atakami, które od dawna nie istnieją i bezkonkurencyjnymi wyzwaniami. Lepiej grasz w starą grę Nintendo niż tę podróbkę. Usunięto!
W zakładce nagrody wideo jest błąd. Czekałem, aż skończy się zegar 24-godzinny. Jak tylko to się stało, kliknąłem, aby obejrzeć wideo. Pozwoliło mi to oglądać, ale liczba filmów nie została zresetowana. Było to 21/20, a kolejna kategoria to 6/5. Nie pozwalało mi już oglądać, kilka minut później zresetowało się, ale powiedziałem, że obejrzałem już wszystko, co mogłem przez ten okres 24 godzin, obejrzałem tylko jeden.
Gra jest fajna. Otrzymywanie rzeczy, które kupiłeś, jest niestety trafione lub chybione. Pomimo komentarzy dewelopera, jedynym sposobem, w jaki odpowiadają, jest komunikator na Facebooku, a wyciągnięcie wniosków może zająć tygodnie, a nawet miesiące. Zabrali mi rzeczy, za które zapłaciłem prawdziwe pieniądze. Gdyby nie to, dałbym grze pięć gwiazdek. Oszuści z pogranicza tworzący grę otrzymują 1 gwiazdkę. Podzielę więc różnicę z moim wynikiem 3 gwiazdek.
„Do wykonania tej czynności wymagane jest połączenie z serwerem” co mam zrobić?
Beznadziejną aż dziwne ze taka wysoka ocena ma
Całkiem fajna darmowa gra do tej pory staje się trudniejsza, ale wiele opcji na ulepszenia broni
Zabawna gra. Łatwy do gry
Gra ma teraz mega fajna stała się beznadziejna, równą sytuację, która zostanie nastawiona na zysk programistów, że nie liczą się ze sobą gracze
Uwielbiam tę aplikację. Utrzymuje mój czas reakcji na miejscu!
Przyzwoita gra. Kupiłem jednak jeden z twoich pakietów z ofertą specjalną. Wzięliście moje pieniądze, ale ja nigdy nie dostałem żadnego przedmiotu!!!!! Aktualizacja: Skontaktowałem się z firmą i zajęli się moim problemem.
Dałem tej grze 5 gwiazdek, ale teraz zmieniłem ją na 1. Ponieważ teraz usuwają klejnoty i monety z próby samolotu i próby z dronem Zmusili graczy do kupowania klejnotów i monet. Teraz gra nie jest przyjemna… chcą pieniędzy, pieniędzy i tylko pieniędzy 💰. Więc nie pobieraj go.. To oszustwo
Za dużo wysiłku, żeby zdobyć kolejny statek. Nie warto grać bez płacenia.
to nie gra to guwno